Top

Tangkou poppen informatie

Tangkou poppen zijn nieuw van het merk Tang Doll
en komen uit Hong Kong (China).


Deze poppen zijn geschikt voor een leeftijd vanaf 14 jaar en zijn bedoeld als verzamelobject en GEEN SPEELGOED!

Het zijn gelimiteerde uitgaven:
BDS01 t/m BDS04 zijn gelimiteerd tot 4.000 stuks
BDS09-Tangkou Chinese jurk is gelimiteerd tot 2.000 stuks
BDS10-Audrey is gelimiteerd tot 3.000 stuks
BDS11-Vampire is gelimiteerd tot 3.000 stuks
BDS12-Loli is gelimiteerd tot 2.000 stuks
BDS13-Grace is gelimiteerd tot 2.000 stuks


Deze mooie beweegbare poppen met 12 gewrichten en draaibaar hoofd zijn er in diverse uitvoeringen. Ze zijn gemaakt van ABS kunststof/plastic behalve bovenop het hoofd en de handen die zijn van een zachtere kunststof.
De maten van de pop zijn:Ze hebben een ogenmechaniek waarmee er 3 verschillende standen kunnen worden ingesteld en 4 verschillende kleuren ogen die daarmee samenhangen.
Tevens kunnen de ogen ook geheel gesloten worden.
De knop voor het draaien en de hendel voor het sluiten/openen bevinden zich op het achterhoofd. Het aanbrengen van een (andere) pruik ondervindt hier geen hinder van.

Ze passen kleding van Pullip en Barbie poppen, schoenen van Pullip en pruiken voor BJDs met hoofdmaat 8-9 inch / 20-23 cm behalve de Tangkou poppen met geïmplanteerd haar, die hebben een grotere maat nodig.


Alle aandacht is besteed aan de verpakking om die zo leuk en beschermend mogelijk te maken zodat de pop optimaal beschermd is bij een normale wijze van verzenden.
Onderstaand is dit goed te zien. De pop zit in een vensterdoos met daar omheen een leuk bedrukte hoes van karton en om deze twee lagen zit dan een passende omdoos.