Top

Retourneren en herroeping

Sectie 5 van de Algemene Voorwaarden van Dolls Department 25

Levering, zichttermijn en retourneren 

5.1 De op de website vermelde levertijden zijn indicatief. U ontvangt uw bestelling zo snel mogelijk. Houd u er rekening mee dat bestellingen betreffende Ball Jointed Dolls(*) over het algemeen veel tijd vragen (langer dan 6 weken is mogelijk) omdat deze pas geproduceerd worden wanneer u bestelt, danwel dat er ook nog een face up of body blush moet worden aangebracht wanneer u dit heeft aangegeven. Derhalve is dit een maatwerk product.
5.2 Levering vindt plaats door PostNL via My Parcel.
5.2.1 Levering vindt plaats op het moment dat de artikelen op het opgegeven afleveradres worden aangeboden.
5.3 Alleen wanneer u in Europa woont: Bestelde artikelen heeft u 14 dagen op zicht, binnen deze termijn kunt u zonder opgave van reden uw bestelling of een artikel hiervan retourneren. Wanneer u van een grote zending slechts één/enkele artikel(en) of een veel kleiner artikel wilt retourneren dan, dient u contact met ons op te nemen om een correcte manier van verzenden af te stemmen. Op maatwerk producten is er geen zichttermijn van toepassing (zie sectie 5, punt 1).
5.4 Controleer de geleverde artikelen onmiddelijk na ontvangst. Eventuele gebreken dient u uiterlijk binnen 
10 werkdagen schriftelijk of telefonisch aan Dolls Department 25 te melden.
5.5 Voordat u retourneert is het nodig dat u eerst het herroepingsformulier op onze website geheel invult. Zodra uw geretourneerde bestelling of artikel(en) in originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking (dit geldt niet voor de omdoos oftewel de transportdoos) door Dolls Department 25 in ontvangst is genomen, zal er restitutie plaatsvinden danwel zal het artikel/artikelen worden geruild voor hetzelfde artikel/dezelfde artikelen die in correcte staat verkeren. Voorwaarde is wel dat men gehoor heeft gegeven aan de retourneringsinstructies van Dolls Department 25 en dat dit binnen de gestelde termijnen gebeurd. De verzendkosten ter retournering zijn te allen tijde voor rekening van koper behalve wanneer schriftelijk met Dolls Department 25 anders is overeengekomen. Verzendkosten ter retournering zijn uitgesloten van restitutie.

Aan:
Bij verzending papieren formulier/when sending the form in writing:
Dolls Department 25
Clara Visserstraat 35
1447 HM Purmerend

Don't forget to mention NETHERLANDS when it concerns an international return of your order


Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten: